Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar klantenservice@speeljegoed.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen, afhankelijk van de grootte van je pakket, tussen de €6,95 en € 50 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@speeljegoed.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Levensmiddelen kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden. Levensmiddelen vallen buiten het herroepingsrecht omdat deze bederfelijk zijn. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Ons retour adres:

Speeljegoed
Schoener 90
1624 CZ Hoorn

Klik op onderstaande link voor het herroepingsrecht formulier.

Retour formulier